Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Ongeval A12 Veel Gewonden Bij Ernstig Ongeluk


Ongeval A12

Ongeval A12: Veel gewonden bij ernstig ongeluk

Samenvatting

Op de A12 zijn bij een ernstig ongeval meerdere personen gewond geraakt. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De A12 is in beide richtingen afgesloten.

Details

Het ongeval gebeurde rond 10.30 uur ter hoogte van Maarn. Volgens de eerste berichten zijn er meerdere voertuigen bij het ongeval betrokken. Meerdere ambulances en traumahelikopters zijn ter plaatse.

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. De A12 is in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

Slachtoffers

Over het aantal slachtoffers en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend. De politie kan hierover nog geen uitspraken doen.

Verkeer

De A12 is in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Oudenrijn en Maarn. Verkeer wordt omgeleid via de A2 en de N226. De afsluiting zal naar verwachting nog uren duren.

Omleidingen

* Verkeer richting Utrecht wordt omgeleid via de A2 en de N226. * Verkeer richting Arnhem wordt omgeleid via de A2 en de N225.

Advies

De politie adviseert weggebruikers om rekening te houden met extra reistijd. Ook wordt aangeraden om de verkeersinformatie in de gaten te houden.


Komentar